Profil


 Elin bersama keluarga tersayang yang banyak memberi sokongan dan pemangkin semangat untuk berjaya dalam karier.Puteri puteriku Aliah Nadirah,Aliah Atiqah dan Nurizzati Haziqah penyeri keluarga kami.
Elin bersama suami tersayang yang banyak membantu.Sesungguhnya kasih sayang dan pengorbananmu tidak terbalas.Terima kasih kerana memahami.....
     sehinggalah tercetusnya nama 'sentuhankasihku'.
      
         Gabungan nama yang cukup sempurna dan penuh makna.''Sentuhankasihku'' bertepatan dengan nama semestinya menuntut daya kreativiti tinggi dalam penghasilan Kek,Coklat dan Biskut.Kursus kursus yang disediakan pun mengikut peredaran musim dan yang terkini.
        Sokongan ahli keluarga dan rakan rakan juga, tidak akan elin lupakan.Elin berharap semoga ''sentuhankasihku'' bertambah mantap dan terus berkembang .
       Semoga mendapat rahmat dari Allah dan di murahkan rezeki...Amin!


Elin sedia mengambil apa jua jenis tempahan untuk majlis pertunangan, perkahwinan, majlis hari jadi, majlis2 rasmi, gubahan hantaran berasaskan coklat, hadiah istemewa dan tempahan untuk pelbagai majlis. Harga yang berpatutan akan di berikan sekiranya tempahan melebihi 50pcs, coklat yang digunakan adalah coklat yang berkualiti, halal, dan lazat. Elin akan membuat pelbagai bentuk mengikut citarasa anda. Elin juga mengambil tempahan CAKE, MUFFIN, CUPCAKES,ANEKA TARTLES DAN COKLAT PELBAGAI REKA BENTUK/WARNA DAN RASA mengikut tema anda.

hubungi saya segera untuk tempahan dan maklumat lanjut.... 
TERIMA KASIH